réaksi suntik

Naon pasisian

Pasisian téh cara prosés anyar pikeun ngahasilkeun ukuran badag jeung produk kuantitas badag gancang. prosés pasisian téh monomér atanapi pre-polimér (bahan PU) dina kaayaan cair ku saimbang tangtu nu diukur ku Pangukuran pompa campur kode dina Pergaulan sirah kapang a. Saatos campuran jadi nyuntik kana kapang dina kaayaan lingkungan hawa tekanan / kamar low, éta bakal respon gancang sarta cross-linking curing. Sanggeus sapuluh menit deui, eta bakal solidified, sarta teras leupaskeun tina kapang anu, bagian anu mangrupa produk pasisian. proses ieu bisa disederhanakeun jadi: gudang, ukur, hibrid, kapang keusikan na curing, demould na pos-processing.

Prosés Réaksi suntik molding

1) Neundeun
Dua bahan cair atah dipaké dina prosés pasisian anu disimpen di dua embung dina suhu nu tangtu, embung ilaharna wadah tekanan. Dina molding, stoste biasana dina 0.2 ~ 0,3 MPa tekanan low di embung, sarta sirkulasi terus di embung, exchanger panas sarta Pergaulan sirah. Sedengkeun pikeun polyurethane, suhu rata-rata stoste nyaéta 20 ~ 40 ℃, akurasi kadali hawa nyaéta ± 1 ℃.
2)Measurement
Measurement will be finished by the metering pump , and requirements for measuring accuracy is at least be ± 1.5%, and the best control should at ± 1%.
3) Hybrid
In RIM process , product quality is largely depend on the quality of mixture in the mixing head , so does the production capacity . The normal pressure is about 10 Mpa in order to get the better effect .
4) Mold falling
The characteristic of RIM process is the material flow rate is very high .Then stoste’s viscosity can not be very high .Such as the viscosity of polyurethane mixture is about 0.1 Pa s.and flow rate control at 600 g/s in mold falling .
5) Curing.
Polyurethane two-component mixture have very high reactivity after injected in the mold ,so it complete curing in ten more minutes .But plastic’s conductivity is not good , so most heat can not release from a large chemical reaction condition , so that the outside temperature are higher than inside, so the curing development is from inside to outside .
6) Demold 
Demold also means we need release the cured part from the mold , and that part is the RIM product . And more quantity can be produced as the above process .
7) Post-Process 
It is according to customers’requirements . 

Bahan pikeun pasisian

Umum résin umum: résin polyurethane, vinyl éster, résin éster amida, résin jenuh, résin epoxy sarta bahan komposit tradisional, jsb 
Biasana bahan: HD-PU4210, DCP-pasisian, AXSON-pasisian 875, jsb.

PS: Waktu curing proses pasisian utamana ku putusan nyusun bahan molding tur ukuranana produk. Sajaba ti éta, produk pasisian kudu kamana dina curing kadua sanggeus pelepasan ti kapang anu. Jeung salaku prosés pasisian téh gancang (15-30 menit / sapotong) jeung luhur-precision, éta cocog pikeun ngahasilkeun kuantitas badag jeung produk ukuranana badag, sarta ukuran bagéan casting pangbadagna nyaéta 2000mmX1200mmX1000mm, pikeun 10KG.

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

WhatsApp Online Chat !