3D Printing

3D printing technology is actually a kind of rapid prototyping technology which that it is the collection material, computer,laser technology one set of intelligent digital manufacture technology, such as its basic principle are discrete + accumulation of laminated manufacturing: First Create a three-dimensional entity model by CAD software, and then separated into slices, Become the section-shape of the workpiece, Finally to form three-dimensional parts by using laser scanning the section contour of each layer step by step.

Kami 3D Printing kapasitas

3D printing Size: 1200*1000*400mm
Printing Accuracy:+/- 0.1mm
Printing seukeut: ngaropéa
dipikaresep modél format: XT, .stp, .igs, .stl, Otomatis CAD, Pro / E, Unigraphics
Lead time: 5~12 day, according to the actual prototyping requirement

Bahan 
SLA laser: SOMOS 14120, SOMOS 11122
SLS laser: EOS PA2200, EOS PA3200GF,

Perlakuan permukaan,
cet, Polandia, sutra-citak, beungeut transparan, beungeut tembus,

 

Mun anjeun minat jasa kami sarta jadi cocog pikeun proyék Anjeun, mangga surélék kami: info@youde-prototype.com,

Click here, Coba Ayeuna  , mangga ngirim gambar hiji, petik éta bakal dikintunkeun dina 24H.

05-1

 

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

WhatsApp Online Chat !