3D printing Prototyping‎ services china

Pondok Description:

Pedaran produk Description: Plastik Rapid prototyping Diménsi: 600 * 300 * 200mm kasabaran: +/- 0.05 mm Surface perlakuan: Hand polishing Warna: bodas atanapi custom Aplikasi: produk Industrial Naha milih kami? Urang nawiskeun hiji-eureun solusi pikeun layanan prototyping gancang! Youde geus maju prototipe gancang garis produksi ngolah. Simkuring gaduh kamampuhan manufaktur kawasa, puseur machining CNC, ...


  • Brand Nami: Youde
  • Pengiriman barang Port: Shenzheng atanapi HongHong
  • Kalungguhan Time: 5 ~ 12 dinten
  • Item No: Prototyping 17052601
  • Pamayaran Sarat: 50% deposit jeung PO, 50% saméméh pangiriman
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panjelasan Produk

    Description: Plastik Rapid prototyping                   Diménsi: 600 * 300 * 200mm

    kasabaran: +/- 0.05 mm                                       perlakuan Surface: Hand polishing 

    Warna: bodas atanapi custom                                         Aplikasi: Produk Industrial

    Naha milih kami?

    Urang nawiskeun hiji-eureun solusi pikeun layanan prototyping gancang!

    Youde geus maju prototipe gancang garis produksi ngolah. We have powerful manufacturing capability, CNC machining centers, 3D Printing, plus auxiliary equipment like milling machine, Sand Blasting Machine, drilling machine etc and the cooperation of our partners, we are able to support every different components of the prototyping

    Leuwih ti 11 taun dagang na pangalaman manufaktur.

    • urutan Leutik nyaéta sadia
    • Punjul harga nguntungkeun jasa Good.
    • Pangiriman on waktos.
    • gawé teuas tina pagawe tim QC kami dijamin kualitas stabil.
    • Well- ngalaman dina méré produksi keur desain Adat na urutan OEM.

    Layanan kami:

    1.   Custom CNC Machining Service: Sesuaikeun rupa machining bagian logam jeung bagian palastik nurutkeun gambar atawa gambar anjeunAdat

    2. jasa Adat 3D Printing: urang tiasa manufaktur gancang kalayan SLA na SLS nurutkeun syarat produk Anjeun.

    3. Adat Silicone kapang vakum Casting: Urang nawiskeun sidang urutan leutik jasa ngajalankeun ka anjeun ku casting vakum kapang silicone.

    4. Prototype Jieun: Wilujeng sangkan prototipe anu

    PROTOTYPING kapasitas Rapid kami

    jenis Manufaktur

    CNC machining, percetakan 3D (SLA), Silicon kapang casting, motong laser, Bending jsb

    bahan sadia

    ABS, PC, PP, PMMA, pe, POM, Pa, karét, Silicone, jsb

    Aluminium atawa bahan séjén: Kuningan, Perunggu, Tambaga, steel Steel.

    Manufactureing Ukuran

    Ukuran: 2000 * 1200 * 1000mm atawa ngaropéa

    katalitian

    +/- 0.1mm

    fitur Prototyping (wangun)

    Ngaropéa, urang tiasa machining fitur kompléks

    Treatment permukaan

    Cet, Polandia, sutra-citak, anodize, beungeut transparan, beungeut tembus, linggis, minyak karét, electroplate.

    format file sadia

    .stp / .pdf / .xt / .step ./. dwg / .dxf / .igs / .prt / .stl / .sldprt

    MOQ

    1pc

    Company kami:

    YOUDE Prototype nyaeta ngahaturanan ka prototyping gancang pikeun 11 taun, urang gaduh pangalaman euyeub pikeun layanan prototyping gancang, urang bisa nyadiakeun solusi cocog kalayan CNC machining, percetakan 3D, Silicone kapang vakum Casting, Rapid tooling nurutkeun gambar anjeun sarta sarat, and make your idea be prototype in few days, it can save the cost and time for you.

    厂房

     Study hal:

    1-NEW

    Packing na pengiriman barang

    Urang taliti bakal masihan saran packing urang atanapi packing nurutkeun sarat Anjeun.

    Pengiriman barang - YOUDE-2

    Bisa ngatur pikeun nganteurkeun kaluar ku DHL / FEDEX / UPS jsb atanapi nurutkeun sarat customer urang.

     

     Wilujeng sumping ngahubungan kami, kami bakal coba pangalusna urang papanggih sasuai ka nu Anjeun!

    Kirim surélék anjeun Rincian Panalungtikan di handap, Klik "Kirim" Ayeuna! 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

    WhatsApp Online Chat !