• 6a55664f
  • banner3
  • banner4

Aplikasi industri

studi kasus

TENTANG KAMI

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04

Youde Prototype dugi ieu mangrupa prototipe gancang jeung manufaktur kapang parusahaan profésional, urang nyadiakeun solusi salah eureun mun pasangan global saprak 2005, ti desain, prototyping, kapang jeung prodution massa, urang nawarkeun rupa-rupa layanan komprehensif, kaasup CNC, Silicone kapang vakum Casting , SLS, SLA laser, desain kapang jeung manufaktur, Stamping, Bending, suntik. Sarta kami profésional dina sagala jinis logam jeung plastik prototyping gancang, produksi skala leutik, panas ngabentuk, desain kapang jeung manufaktur, kitu ogé machining precision tinggi.

Samentara éta, urang kudu babarengan nutup kalawan loba pausahaan unggulan di industri urang, kitu tim kami tina spesialis profésional bisa nyadiakeun Anjeun sareng layanan teknis efisien sarta dipercaya jeung rojongan.

nempo More
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra