cilësi

 Që nga fillimi, cilësia e produktit është e pozicionuar si bazë e kompanisë për të pjesë-icipate në konkurrencën e tregut, cilësia jonë është zbatuar edhe nëpërmjet procesit të projektimit të produktit, matjen rrepta dhe procesin kontrollin e rreptë janë kryer mbi produktet, Ky pozicionim i suksesshëm të gjithë punonjësit ka vetëdije të fortë të cilësisë së produktit, duke bërë të mundur kompania për të bërë ndërmarrje e njohur e prototip të shpejtë.

     kontrollin e rreptë proces janë kryer nga incoming IQC → Procesit IPQC / IPQA → Finished inspektimit FQC → largohet OQC, të krijojë një sistem të rreptë inspektimit të cilësisë në përputhje me kërkesat e cilësisë së produktit, rreptësisht të kontrolluar dhe menaxhuar të gjitha aspektet që lidhen me cilësinë e produktit, e themeluar një shkencor, procedura e standardizuar testimit. Kompania bulid një sistemet e rregullta të trajnimit të cilësisë për stafin, trajnimin e njohurive të reja të menaxhimit të cilësisë për të ndërtuar një vetëdije e cilësisë dhe të rregullojnë sjelljen e tyre për çdo punonjës. Përveç kësaj, ne të pajisur me objekte të ndryshme matëse të avancuar dhe metoda të përfunduar testimi. Inspektori në mënyrë rigoroze të inspektojë sipas procedurave të inspektimit për të siguruar prodhimin qëndrueshme për produkte të kualifikuar.

   Ne në mënyrë rigoroze të kontrolluar dhe Controll procesin nga projektimin, prodhimin, shpërndarjen, reagime deri sa të konsumatorëve me shtatë mjet QC dhe të tjerët. Forcimi sistemit të menaxhimit për parandalimin me menaxhimin e procesit promovimin, defekt aktivitete reduktimit. Ne kemi ngritur indeksi performancës statistikore, për të përmirësuar statusin e indeksit të papërfunduar të performancës për të rritur kalueshmëria e produkteve hyrëse dhe inspektimit të pjesshme, të zvogëlojë shkallën defekt e procesit, duke zvogëluar numrin e ankesave të konsumatorëve. Ne binden rregullat e sistemit që është P (plan) → D (zbatimin) → C (kontrolloni) → A përmirësimin e menaxhimit të cilësisë system.in Për të arritur ISO / TS përmirësim të vazhdueshëm, parandalimin defekt dhe zvogëlimin e variacionit dhe mbeturinave , fortë R & D aftësive, me cilësi të shkëlqyer, teknologji të avancuar dhe pajisjet për të mbështetur partnerin tonë për të bërë jetën më të mirë

1


Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutem zgjidhni Kupën

WhatsApp Online Chat !