3D Printing

3D printing technology is actually a kind of rapid prototyping technology which that it is the collection material, computer,laser technology one set of intelligent digital manufacture technology, such as its basic principle are discrete + accumulation of laminated manufacturing: First Create a three-dimensional entity model by CAD software, and then separated into slices, Become the section-shape of the workpiece, Finally to form three-dimensional parts by using laser scanning the section contour of each layer step by step.

3D Printing ynë kapaciteti

3D printing Size: 1200*1000*400mm
Printing Accuracy:+/- 0.1mm
Printime mprehtë: përshtatur
Formatet e preferuara Model: XT, .stp, .igs, .stl, Auto CAD, Pro / E, UNIGRAPHICS
Lead time: 5~12 day, according to the actual prototyping requirement

Materialet 
SLA Laser: SOMOS 14120, SOMOS 11122
SLS lazer: EOS PA2200, EOS PA3200GF,

Trajtim sipërfaqësor,
Paint, polish, mëndafshi-print, sipërfaqe transparent, sipërfaqe të tejdukshëm,

 

Nëse jeni të interesit shërbimet tona dhe të jetë i përshtatshëm për projektin tuaj, ju lutemi na dërgoni me email: info@youde-prototype.com,

Click here, Provoni Tani  , ju lutem dërgoni një vizatim, kuotimit do të dorëzohet brenda 24h.

01/05

 

Dërgo mesazhin tuaj për ne:

Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutem zgjidhni Zemra


Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutem zgjidhni Kupën

WhatsApp Online Chat !