reaksi Injection

Apa RIM

RIM cara proses anyar kanggo prodhuksi ukuran gedhe lan produk jumlahe ageng kanthi cepet. proses RIM iku monomer utawa wis Polymer (bahan PU) ing negara Cairan karo babagan tartamtu kang diukur Modhe pangukuran pump nyawiji ing nyawiji kepala jamur. Sawise dicampur nyuntikaken menyang jamur ing lingkungan suhu meksa / kamar kurang, iku bakal cepet respon lan salib-ngubungaké ngruwat. Sawise sepuluh menit liyane, iku bakal solidified, lan banjur culake saka jamur, part sing produk RIM. Proses iki bisa simplified minangka: panyimpenan, Takeran, Sato, jamur Isi lan ngruwat, demould lan kirim-Processing.

Proses reaksi Injection Molding

1) Storage
Two materi Cairan mentahan digunakake ing proses RIM padha disimpen ing rong reservoir ing Suhu tartamtu, reservoir umum prau meksa. Ing ngecor, stoste biasane ing 0,2 ~ 0.3 MPa kurang meksa ing reservoir, lan sirkulasi saya ing reservoir, exchangers panas lan nyawiji sirah. Minangka kanggo polyurethane, suhu rata-rata stoste 20 ~ 40 ℃, akurasi kontrol suhu punika ± 1 ℃.
2)Measurement
Measurement will be finished by the metering pump , and requirements for measuring accuracy is at least be ± 1.5%, and the best control should at ± 1%.
3) Hybrid
In RIM process , product quality is largely depend on the quality of mixture in the mixing head , so does the production capacity . The normal pressure is about 10 Mpa in order to get the better effect .
4) Mold falling
The characteristic of RIM process is the material flow rate is very high .Then stoste’s viscosity can not be very high .Such as the viscosity of polyurethane mixture is about 0.1 Pa s.and flow rate control at 600 g/s in mold falling .
5) Curing.
Polyurethane two-component mixture have very high reactivity after injected in the mold ,so it complete curing in ten more minutes .But plastic’s conductivity is not good , so most heat can not release from a large chemical reaction condition , so that the outside temperature are higher than inside, so the curing development is from inside to outside .
6) Demold 
Demold also means we need release the cured part from the mold , and that part is the RIM product . And more quantity can be produced as the above process .
7) Post-Process 
It is according to customers’requirements . 

Material kanggo RIM

Umum resin umum: resin polyurethane, vinyl ester, resin ester amida, resin unsaturated, resin epoxy lan material komposit tradisional, etc. 
Biasane materi: HD-PU4210, Samsung Samsung-RIM, AXSON-RIM 875, etc.

PS: Ing wektu ngruwat saka proses RIM iku utamané dening kaputusan ngrumusake materi ngecor lan ukuran produk. Kajaba iku, produk RIM kudu arep ing ngruwat kapindho sawise release saka jamur. Lan minangka proses RIM cepet (15-30 menit / Piece) lan dhuwur-tliti, pas kanggo gawé jumlahe akeh lan produk ukuran ageng, lan ukuran part casting paling gedhe 2000mmX1200mmX1000mm, kanggo 10KG.

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Car


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House

WhatsApp Online Chat !