Aluminium Rapid CNC Machining

Short Description:

Description Product Description: Aluminium Rapid CNC Machining Ukuran: 60 * 60 * toleransi 40mm: +/- 0,05 mm perawatan lumahing: Hand polishing Warna: Natural utawa adat Aplikasi: Product Industrial Apa milih kita? 1. Luwih saka 11 taun pengalaman. 2. ISO9001: 2008 certificated. 3. rega Competitive lan kualitas dhuwur. 4. R Custom & D sesambungan program. 5. Short Time Lead. 6. Good perusahaan Cul ...


  • Brand Name: Youde
  • Shipping Port: Shenzheng utawa HongHong
  • Lead Time: 5 ~ 12 dina
  • Item No: Stamping 17052601
  • Pembayaran Sarat: 50% Deposit karo PO, 50% sadurunge pangiriman
  • Detail produk

    Tags Product

    Description Product

    Description: Aluminium Rapid CNC Machining              Ukuran: 60 * 60 * 40mm

    toleransi: +/- 0,05 mm                                            perawatan lumahing: Hand polishing 

    Warna: Natural utawa adat                                           Aplikasi: Product Industrial

    Apa milih kita?

    1. Luwih saka 11 taun pengalaman.

    2. ISO9001: 2008 certificated.

    3. rega Competitive lan kualitas dhuwur.

    4. R Custom & D sesambungan program.

    5. Short Time Lead.

    6. budaya perusahaan Good.

    7. Inggih-dibunderaké sawise layanan.  

     Company Kita:

    YOUDE Prototype iki ngaturake kanggo Stamping cepet kanggo 11 taun, kita duwe pengalaman sugih kanggo layanan Stamping cepet, kita bisa nyedhiyani solusi cocok karo CNC mesin, printing 3D, Silicone Mold Vacuum Casting, Rapid perkakas miturut drawing lan syarat, and make your idea be prototype in few days, it can save the cost and time for you.

    厂房

     Study Kasus:

    2-NEW

    FAQ

    Q1. Apa Panjenengan MOQ?

    Re: 1pcs, lan liyane iku luwih apik lan luwih murah

    Q2.Are sing pabrik utawa dagang perusahaan?

    Re: We are pabrik, We kudu luwih saka 10 taun pengalaman ing bisnis Stamping Rapid.

    Q3.What iku istilah pembayaran?

    Re: T / T, 50% Deposit karo PO, 50% sadurunge layang; Kanggo jumlah cilik, kita seneng kanggo 100% Deposit karo PO amarga ragad transfer bank.

    Q4.What iku disenengi CAD model fomat?

    Re: STP disenengi, lan X_T IGS, STL utawa liyane kasedhiya.

    Q5: Apa perawatan lumahing Panjenengan?

    Re: Painting (uyuh), anodizing, e listrik, disapu resik, sandblasing, Printing, transparent, tembus, karet, Paint, plating lan sapiturute

    Q6.What materi kanggo Stamping cepet?

    Re: ABS, polycarbonate (PC), Delring (Pom), PP, PA, PVC, PBT, PE, acrylic (PMMA), aluminium (bahan beda), PA + 30GF, PU (kanggo bagean jamur Silicon), logam Sheet, tembaga, stainless steel, bass.

     

    Welcome hubungi kita, kita bakal nyoba kita paling apik kanggo ketemu kasenengan!

    Kirimi Panjenengan Details Inquiry ing Ngisor, Klik "Send" Saiki! 


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Heart

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Car

    WhatsApp Online Chat !