3D printing Prototyping‎ services china

Short Description:

Description Product Description: Plastik Rapid Stamping Ukuran: 600 * 300 * 200mm toleransi: +/- 0,05 mm lumahing perawatan: Hand polishing Warna: putih utawa adat Aplikasi: Product Industrial Apa milih kita? We offer siji-mandeg solusi kanggo layanan Stamping cepet! Youde wis majeng rancangan cepet garis produksi Processing. We duwe kemampuan Manufaktur kuat, pusat mesin CNC, ...


  • Brand Name: Youde
  • Shipping Port: Shenzheng utawa HongHong
  • Lead Time: 5 ~ 12 dina
  • Item No: Stamping 17052601
  • Pembayaran Sarat: 50% Deposit karo PO, 50% sadurunge pangiriman
  • Detail produk

    Tags Product

    Description Product

    Description: Plastik Rapid Stamping                   Ukuran: 600 * 300 * 200mm

    toleransi: +/- 0,05 mm                                       perawatan lumahing: Hand polishing 

    Warna: putih utawa adat                                         Aplikasi: Product Industrial

    Apa milih kita?

    We offer siji-mandeg solusi kanggo layanan Stamping cepet!

    Youde wis majeng rancangan cepet garis produksi Processing. We have powerful manufacturing capability, CNC machining centers, 3D Printing, plus auxiliary equipment like milling machine, Sand Blasting Machine, drilling machine etc and the cooperation of our partners, we are able to support every different components of the prototyping

    Luwih saka 11 taun dagang lan pengalaman Manufaktur.

    • cilik supaya cumawis
    • Superior rega Sarujuk layanan Good.
    • Delivery ing wektu.
    • hard karya saka pegawe tim QC kita dijamin kualitas stabil.
    • Uga- ngalami ing nyediakake produksi kanggo desain Custom lan supaya OEM.

    Layanan kita:

    1.   Custom CNC Machining Service: Ngatur jinis mesin saka bagean logam lan plastik bagean miturut drawing utawa gambarCustom

    2. Layanan Custom 3D Printing: kita bisa Manufaktur cepet karo SLA lan AMG miturut syarat produk.

    3. Custom Silicone Mold Vacuum Casting: We offer sentosa cilik supaya layanan mbukak kanthi casting vakum jamur silikon.

    4. Prototype Make: Welcome to nggawe rancangan ing

    Stamping kapasitas Macem fitur cepet kita

    jinis Manufacturing

    CNC mesin, printing 3D (SLA), Silicon jamur casting, nglereni laser, Bending etc

    Material Cepak

    ABS, PC, PP, PMMA, PE, Pom, PA, Karet, Silicone, etc.

    Aluminium utawa materi liyane: Kuningan, Bronze, Tembaga, Steel.

    Manufactureing Size

    Size: 2000 * 1200 * 1000mm utawa selaras

    akurasi

    +/- 0.1mm

    fitur Stamping (wangun)

    Customized, kita bisa mesin fitur Komplek

    perawatan lumahing

    Paint, polish, sutra-print, anodize, lumahing transparent, lumahing tembus, sikat, lenga karet, electroplate.

    format file kasedhiya

    .stp / .pdf / .xt / .Langkah ./. DWG / .dxf / .igs / .prt / .stl / .sldprt

    MOQ

    1pc

    Company Kita:

    YOUDE Prototype iki ngaturake kanggo Stamping cepet kanggo 11 taun, kita duwe pengalaman sugih kanggo layanan Stamping cepet, kita bisa nyedhiyani solusi cocok karo CNC mesin, printing 3D, Silicone Mold Vacuum Casting, Rapid perkakas miturut drawing lan syarat, and make your idea be prototype in few days, it can save the cost and time for you.

    厂房

     Study Kasus:

    1-NEW

    Packing lan kapal

    We kasebut kanthi teliti, bakal menehi saran packing kita utawa packing miturut sarat Panjenengan.

    Shipping - YOUDE-2

    Kita bisa ngatur kanggo ngirim metu dening DHL / FedEx / UPS etc utawa miturut sarat customer kang.

     

     Welcome hubungi kita, kita bakal nyoba kita paling apik kanggo ketemu kasenengan!

    Kirimi Panjenengan Details Inquiry ing Ngisor, Klik "Send" Saiki! 


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Plane

    WhatsApp Online Chat !